SzukajSzukaj    UżytkownicyUżytkownicy    GrupyGrupy   ProfilProfil    Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości     RejestracjaRejestracja 
Pantha du Prince - Black Noise

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sound Revolt Strona Główna -> Nowości muzyczne
Autor Wiadomość
Mantis

PostWysłany: 05 Lut 2010 13:42    Temat postu: Pantha du Prince - Black Noise Odpowiedz z cytatem

Nowy album Hendrika Webera aka Pantha du Prince zatytułowany Black Noise wyjdzie 8-go lutego nakładem wytwórni Rough Trade.

Usłyszymy na nim efekty współpracy z Noah Lennoxem aka Panda Bear z Animal Collective oraz Tylerem Pope (!!! & LCD Soundystem).

Tutaj można posłuchać albumu za darmo przed oficjalnym wydaniem.
Powrót do góry
patcha

PostWysłany: 05 Lut 2010 22:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

też czekam na to..
Powrót do góry
Nermal
Sound Revolt

PostWysłany: 06 Lut 2010 14:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

same here
Powrót do góry
Jakoob

PostWysłany: 08 Lut 2010 21:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

smakowicie się zapowiada.

już EP-ka "the splendour" świetne wrażenie robi.
Powrót do góry
slice

PostWysłany: 22 Mar 2010 09:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ano... po przesłuchaniu 2-minutowych sampli na beatporcie nabrałem ochoty na tą płytę... z drugiej strony recenzje są przeróżne... od haseł w stylu "celuje w płytę roku" po "nuda, nuda , nuda"
ech... i znowu dylemat...
przesłuchał już ktoś?
Powrót do góry
Mantis

PostWysłany: 26 Mar 2010 00:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

slice napisał:
ano... po przesłuchaniu 2-minutowych sampli na beatporcie nabrałem ochoty na tą płytę... z drugiej strony recenzje są przeróżne... od haseł w stylu "celuje w płytę roku" po "nuda, nuda , nuda"
ech... i znowu dylemat...
przesłuchał już ktoś?

Hmm... Płytą roku na bank nie zostanie. Nudna nie jest, ale takiego wrażenia jak This Bliss na mnie nie zrobiła. Najbardziej podoba mi się środkowa, żywsza część.

Fajny jest klip do "Stick To My Side" http://www.youtube.com/watch?v=hYp91WftFqQ
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sound Revolt Strona Główna -> Nowości muzyczne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

©2003-2010 Sound Revolt, wszystkie prawa zastrzeżone. Ograniczenie odpowiedzialności i prawa autorskie